Ereğli Haber - Beyçayırı Stadı’nda oynanan ve büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada ilk gol sesi 45+2. dakikada geldi. Bu dakikada geçen hafta deplasmanda oynanan Pursaklar maçında 90+2 ‘de galibiyet golünü atan Eray Özer’in golü ile öne geçen Kdz. Ereğli Belediyespor soyunma odasına bu golün morali ile gitti.
Maçın 2. yarısı büyük çekişmeye sahne oldu. Karşılaşmanın sonuna 6 dakika ilave edilirken, 90+1. dakikada maçın Kocaeli bölgesinden olan hakemi Özcan Kılıçkeser’in Modafen lehine verdiği tartışmalı penaltı adeta şok yaşattı. Hakem kararıyla tansiyonun yükseldiği dakikada, Modafen’li Bello topu üsten dışarı attı.
Kdz. Ereğli Belediyespor, karşılaşmayı 1-0 kazanarak üst üste 3. galibiyetini alarak puanını 12’ye çıkardı. Karşılaşmayı izleyen Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ile Yönetim Kurulu Üyeleri, maç sonrası sahaya inerek oyuncuları kutladı.
Kdz.Ereğli Belediyespor 9.haftada Eskişehir deplasmanında Eskişehir Kurtuluşspor’a konuk olacak.
Kdz. Ereğli Belediyespor- Modafen karşılaşmasına taraftarlar damga vurdu. Stadı hınca hınç dolduran taraftarlar Genç Ereğlililer Taraftar grubunun görsel şovları ile sahadaki futbolculara büyük moral verdi. 90 dakika boyunca hiç susmayan coşkulu taraftar galibiyette önemli pay sahibi oldu.